Vi på kontoret

Vi som arbetar på CareOn har alla olika drivkrafter och erfarenheter. Vi ser våra olikheter som en styrka för våra uppdragsgivare och för det sociala arbetet. På kontoret arbetar i dag åtta personer. Maria arbetar med rekrytering och med rätt matchning i uppdragen. Nina, Birgitta, Mattias och Ninja arbetar som konsultchefer. De är ansvariga för uppdragets genomförande och kvalitet, med fokus på att hitta en så bra konsultlösning som möjligt för våra uppdragsgivare. De är också bollplank och arbetsledare för våra konsulter. Vidare har vi Malin som är ansvarig för konsultservice och events i olika former och därtill Jacob som är vd och Niklas som är grundare. Vi sitter på olika orter i Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Här nedan kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi arbetar med.

Malin Bäckman, Konsultservice

“Jag är en jordnära och nöjd örebroare som aldrig ger mig”

För Malin Bäckman är jordnära relationer, ständig utveckling och viljan att göra skillnad för sina medarbetare bränslet som driver henne framåt.

Möt Malin, konsultservice och administration, i ett samtal om vikten av att synliggöras för att kunna göra ett bra jobb och om ”att vara nöjd men att aldrig nöja sig.”

Läs hela intervjun med Malin.

Ninja Jones, Konsultchef

”Jag är en enkel person som brinner för samhällsfrågor och utveckling”

Vår konsultchef Ninja Jones har över 20 års erfarenhet av socialt arbete . För henne handlar rollen om position och ledarskap med betoning på relationen.

– En bra chef och ledare framhäver medarbetarna och inte sig själv, säger hon engagerat.

Läs hela intervjun med Ninja.

Nina Söderström, Konsultchef

”Mitt mål är att våra konsulter ska känna tillhörighet och veta att jag backar upp dem”

– För mig innebär rollen som konsultchef att jag stöttar konsulterna ute på uppdrag och se till att de har det bra. Målet är att de ska känna att jag backar upp dem och att de ska känna tillhörighet.

Läs hela intervjun med Nina.

Mattias Jansson, Konsultchef

“Mitt arbete handlar om att bygga relationer”

För Mattias Jansson,konsultchef på CareOn, handlar arbetet om att bygga relationer.

– För att lyckas försöker jag alltid att vara mig själv och jag tycker att det är viktigt att bygga band till andra, självklart med en viss fingertoppskänsla, säger han.

Läs hela intervjun med Mattias

Birgitta Ekegren, Konsultchef

“En bra ledare bör vara tydlig och strukturerad. Men också ha teamkänsla och kunna bygga relationer”

Vår konsultchef Birgitta är utbildad socionom med olika vidareutbildningar och har arbetat 30 år med socialt arbete.

– Jag har varit handläggare och samordnare inom socialtjänsten, egenföretagare med uppdrag åt socialtjänst och landsting, regionchef på vårdbolag, föreläsare och även utbildare. Alla dessa erfarenheter tar jag med mig i min nuvarande roll som konsultchef på CareOn.

Läs hela intervjun med Birgitta

Maria Gullwer, Rekryterare

“Min nyfikenhet väcks av människor som inte står längst fram och syns och hörs utan istället håller sig lite i bakgrunden.”

Maria jobbar som rekryterare på CareOn. Hon tar hand om de kandidater som söker jobb hos oss genom att guida dem vidare genom rekryteringsprocessens alla delar.

Läs hela intervjun med Maria

Jacob Börresen, Vd

“CareOn är ett företag med enormt mycket kompetens, erfarenhet och kunskap.”

Jacob Börresen är ny vd på CareOn och vi är mycket glada över att kunna välkomna honom till oss! Jacob är en mycket engagerad och värderingsdriven ledare som delar vår vision att göra positiv skillnad med sitt arbete.

Vi ställde några snabba frågor till Jacob så att du ska få chans att lära känna vår nya vd lite bättre!

Läs hela intervjun med Jacob

Niklas Ekelund, grundare och VD

”Min starkaste drivkraft är att göra positiv skillnad i det sociala arbetet”

– Mitt mål med CareOn har alltid varit att bygga upp en verksamhet som kan bidra med något positivt till samhället. Och det är en vision som jag känner att jag delar med alla i vårt företag. Alla vi som jobbar på CareOn vill vara med och stötta Sveriges sociala arbete till det bättre och göra positiv skillnad för våra uppdragsgivare och deras klienter.

Läs hela intervjun med Niklas