Möt Maria!

”Min nyfikenhet väcks av människor som inte står längst fram och hörs mest utan istället håller sig lite i bakgrunden.”

Maria har nära till skratt, ser oftast det positiva i människor hon möter och tycker det är charmigt när saker inte är så tillrättalagda. Om vi frågar övriga här på kontoret så fyller de på och säger att hon är prestigelös, har bra energi, och är omtänksam.

Maria jobbar som rekryterare på CareOnDemand och att tar hand om de kandidater som söker jobb hos oss genom att guida dem vidare genom rekryteringsprocessens alla delar. Hon har en bakgrund som konsultchef på ett mindre företag, är utbildad inom bemanningsbranchen och visste tidigt att hon ville jobba inom vård eller socialt arbete. Maria hann se delar av både Manpower, Poolia och andra arbetsgivare och gjorde sig en ganska bestämd bild av hur hon ville att hennes framtida arbetsplats skulle fungera – och hittade såklart snart “hem” till CareOnDemand!

På fritiden vill Maria helst vara utomhus, njuta av solen och att äta god mat (men vill helst inte laga den själv) och hon umgås gärna med sin familj och massvis av söta katter.

Maria brinner för frågor som rör barn och ungdomar, ofrivilligt utanförskap och vill alltid försöka vara den som sträcker ut en hand. Hon inspireras av kloka människor med en historia och ett djup, och hennes nyfikenhet väcks av människor som inte står längst fram och syns och hörs utan istället håller sig lite i bakgrunden.

Om du vill prata med Maria och kanske få veta mer om konsultrollen så når du henne på maria.gulwer@careon.se eller tel 070-579 14 33.