Socionom i Göteborgsområdet?

Den 26 oktober bjuder vi in till rekryteringsträff där vi berättar mer om konsultlivet och hur det är att vara anställd hos oss på CareOnDemand. Kanske undrar du hur ett uppdrag kan se ut eller inom vilka områden vi verkar?

Varmt välkommen den 26 oktober kl 16-19 till First Hotel G i Göteborg, ta gärna med dig en kollega. Vi finns på plats i lobbyn där vi bjuder på tilltugg och dryck. First Hotel G ligger på Nils Ericsonsplatsen 4, en stenkast från Centralstationen i Göteborg.
Varmt välkommen önskar vi på CareOnDemand!

CareOnDemand är en engarerad arbetsgivare med erfarna och kompetenta konsulter som förstärker och utvecklar inom socialt arbete. Om du delar våra värderingar och vill göra verklig skillnad för de du möter, då kan du vara en av våra blivande konsulter inom socialtjänstens myndighetsutövande områden.