Vill du ha ett jobb som får dig att sova gott om natten?

Vi på CareOn tror på att ta ett gemensamt ansvar för Sverige. Vi vill bidra till ett samhälle som tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Hos oss får du rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb och därmed även sova gott om natten.

I dag finns vi på plats på mässan Vuxna & Psykisk Hälsa  på konferenscenter 7A Odenplan för att träffa dig som vill vara med och göra verklig skillnad i ditt jobb. Kom gärna förbi vår monter och prata med oss, så berättar vi mer om hur det är att arbeta hos oss och vad det är som ger våra konsulter en bra nattsömn.

Hoppas att vi ses!