Varmt välkommen på Rekryteringsträff i Gävle den 19 juni!

Är du en erfaren socialsekreterare som brinner för ditt jobb? Söker du en engagerad arbetsgivare som kan ge dig både frihet, bra förmåner och en trygg anställningsform? Är du öppen för att veckopendla och har du minst fem års erfarenhet av handläggning i socialtjänsten, varav minst tre år inom barn- och unga? Då är du varmt välkommen till vår nästa rekryteringsträff i Gävle, där vi berättar om hur det är att vara konsult hos oss.

SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS FÖR SOCIONOMER 

Vårt mål på CareOn är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Hos oss får du rätt förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb och därmed även lite lättare att sova gott om natten. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter förstärkt och utvecklat det sociala arbetet och gjort positiv skillnad i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

VI SES PÅ ELITE GRAND HOTELL I GÄVLE KL 16-19

Den 19 juni har vi rekryteringsträff på Elite Grand Hotell i Gävle. Vi kommer att bjuda på plockmat och dryck i lobbyn mellan kl 16.00 -19.00. Varmt välkommen och hoppas att vi ses!