Vi stödjer Giving People

Många av våra konsulter arbetar med barn och unga. Därför känns det väldigt bra att stödja Giving People. Precis som vi på CareOn, brinner denna organisation för att göra positiv skillnad. Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

Giving People arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten i september 2013 förmedlat ett stort antal matkassar, kläder, skor och hygienartiklar till barnfamiljer över hela Sverige.

Läs gärna mer om organisationen och hur du kan bli månadsgivare på givingpeople.se.