Träffa oss på Socialchefsdagarna!

Denna vecka är vi med på Socialchefsdagarna i Östersund. Malin, Ninja och Ulf finns på plats onsdag till fredag för att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att både utveckla och förstärka din verksamhet.

I går var det premiär för Socialchefsdagarna och det blev en mycket inspirerande dag. Över 700 deltagare kom till mässan och lyssnade på intressanta föredrag och deltog i onsdagens seminarier.  Många besökare kom också förbi vår monter på en pratstund och passade också på att vara med i vår testpilot-tävling.

Om du kommer att vara på mässan under torsdag eller fredag är du också varmt välkommen att besöka oss. Kom och träffa oss i vår monter B2 och ta chansen att tävla om både nya verksamhetsperspektiv och en helikoptertur! Hoppas vi ses i vimlet!

PS: Om du inte är på plats men ändå vill vara med och tävla, kan du göra det här.