Tack alla som kom och träffade oss på Socionomdagarna 2017!

Årets stora mässa för oss socionomer är över och vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som kom förbi och träffade oss i vår monter på Socionomdagarna. Vi känner alla att vi fick så många fina och intressanta möten med er besökare!

Många av er undrade över livet som socionomkonsult och vad vi som arbetsgivare kan erbjuda i form av trygghet, förmåner och personlig karriärutveckling. Om du missade möjligheten att komma och prata med oss på plats så hittar du mer information om konsultlivet hos CareOn här.

Stort tack också till alla er som var med i vår tävling för konsulter som vill sova gott om natten. Vi kommer nu att läsa de över 100 (!) bidrag som kommit in och återkommer i frågan när vinnarna dragits!

Några bilder från Socionomdagarna 2017

Från vänster ser du bilder från vår mässmonter och på våra konsulter Eva Einmaa och Anna Bernulf, Malin Bäckman från konsultservice,vår VD Ulf Andersson och vår konsultchef Ninja Jones.