Jacob Börresen blir ny vd på CareOn

I dag har vi glädjen att presentera vår nya vd Jacob Börresen. Han tillträder officiellt den 16 januari 2018 och vi är mycket glada över att kunna välkomna honom till oss på CareOn!

Jacob Börresen kommer senast från Manpower AB där han sedan år 2005 arbetat i roller som affärsområdeschef, försäljningschef och medlem i ledningsgruppen.

Vi är oerhört glada över att Jacob ska börja hos oss. CareOn står inför en spännande framtid med nya utmaningar och nya möjligheter. Vi är inne i en spännande period och är övertygade om att Jacob har mycket värdefullt att tillföra i vår utveckling. Jacob kommer att ta med sig mycket kunskap och erfarenhet från sina år på Manpower, ett värderingsstyrt företag som är mycket professionellt och affärsmässigt i sin verksamhet.

Dessutom är han en väldigt trevlig person och en fin medmänniska! Precis som alla vi på CareOn, brinner Jacob också för att göra positiv skillnad. Utöver sitt affärsmässiga yrkeskunnande, har han ett stort socialt engagemang i olika integrationsprojekt. Han är aktiv i flera mentorsprogram och trygghetsvandrar ihop med ideella organisationer i socialt utsatta områden i Malmö.

Jacob är 38 år och bor med sin fru och två barn i Lomma utanför Lund. Han kommer i sin roll att utgå från Lomma men vara mycket mobil runt om i landet.

Jacob börjar officiellt som VD hos oss den 16/1 2018, men kommer på att börja sätta sig in i verksamheten innan dess.

Läs gärna mer om detta i vårt pressmeddelande här.