VÄLKOMMEN JACOB BÖRRESEN – NY VD PÅ CAREON!

Den 16 januari tillträder Jacob Börresen som ny vd på CareOn. Vi är mycket glada över att han ska börja hos oss och säger varmt välkommen. För att du ska få lära känna Jacob lite bättre, har vi passat på att ställa några snabba frågor till honom.

Hej Jacob. Du är ny vd på CareOn. Hur känns det?
– Otroligt spännande och inspirerande! CareOn är ett företag med enormt mycket kompetens, erfarenhet och kunskap. Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att fortsätta driva utvecklingen i detta värderingsstyrda bolag och vill bara komma igång!

Vad har du för tidigare erfarenheter?
– Jag arbetat länge inom konsult- och bemanningsbranschen och kommer senast från Manpower AB, där jag sedan år 2005 har haft roller som affärsområdeschef, försäljningschef och medlem i ledningsgruppen.

Vad fick dig att börja arbeta hos just CareOn?
– För mig är det otroligt viktigt att arbeta i ett företag med tydliga och positiva värderingar. Jag känner verkligen att jag kan stå för CareOns värderingar, tjänster och produkter. Dessutom vill de precis som jag göra positiv skillnad med sitt arbete – så därför var valet lätt!

Vad har du för förhoppningar om framtiden?
– CareOn har haft en fantastisk utveckling och jag vill såklart fortsätta den resan.
Den närmaste tiden kommer jag att lägga mycket kraft på att lära känna alla medarbetare och konsulter och sätta mig in i verksamheten ännu mer. Jag ser också mycket fram emot att få träffa våra uppdragsgivare runt om i landet. Det känns väldigt spännande att få lära känna dem och höra vad vi kan göra för skillnad för deras verksamheter framöver.

Läs gärna en längre intervju med Jacob här.