CareOn medverkar på SSIL:s seminarium i Lund 22 mars.

Nu på torsdag den 22 mars medverkar vi på SSIL:s seminarium på Elite hotel Ideon i Lund. Kom gärna förbi vår monter och träffa Malin, Jacob och Ninja från oss. De finns på plats hela dagen och hoppas få träffa dig!

Kostnadsfritt heldagsseminarium för dig som placerar i familjehem/HVB

Detta heldagsseminarium vänder sig i första hand till dig som placerar i familjehem/HVB och är socialsekreterare, placerare, samordnare eller chef inom kommun och kriminalvård. Seminariet är helt kostnadsfritt och material, morgonkaffe, förmiddagsfika inkl. smörgås lunch samt och eftermiddagskaffe ingår.

På seminariet får du träffa kollegor, lyssna på intressanta föreläsare, möta representanter från olika behandlingsverksamheter/boenden och äta gott i en trevlig miljö.

Du hittar hela programmet för dagen här.

Hoppas att vi ses!