Nyfiken på att bli socionomkonsult? Välkommen på informationsträff i Falun den 12 april

Är du socialsekreterare med erfarenhet av barn och unga, ekonomiskt bistånd, vuxen/missbruk, biståndshandläggning SOL/LSS eller familjerätt? Vill du ha en engagerad arbetsgivare som kan ge dig både frihet och bra förmåner? Är du öppen för att veckopendla och sprida din kunskap och kompetens runt om i landet? Då är du varmt välkommen till vår nästa informationsträff i Falun, där vi berättar mer om hur det är att vara socionomkonsult hos oss.

Välkommen på informationsträff och frågestund hos Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

Vårt mål på CareOn är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra konsulter förstärkt och utvecklat det sociala arbetet och gjort positiv skillnad i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

Kom och träffa oss på Clarion Collection Hotel Bergmästaren i Falun den 12/4

Den 12 april mellan kl 16-19 kommer vi att finnas i lobbyn på Clarion Collection Hotel Bergmästaren i Falun. Vår konsultchef Birgitta och vår rekryterare Maria är då på plats för att träffa dig som är nyfiken på hur det är att arbeta som socionomkonsult.

Hoppas att du kommer förbi på en fika och ställer alla frågor du har. Vi ser fram emot att träffa dig!