Socialsekreterare för sommaruppdrag i hela Sverige

Just nu söker vi erfarna socialsekreterare och handläggare som kan ta sommaruppdrag över hela Sverige. Uppdragen sker ute på plats hos våra uppdragsgivare under sommaren (maj – aug). Våra uppdrag finns över hela Sverige, vilket gör att du kan behöva veckopendla och vara borta från din hemort under arbetsveckan.

Vi söker främst socialsekreterare/handläggare inom:

  • LSS

  • SOL

  • Vuxen/Missbruk

  • Ensamkommande

  • Ekonomiskt bistånd

Du behöver ha:

  • Aktuell, flerårig erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare/handläggare inom antingen BoU, LSS, SOL,Vuxen/Missbruk, Ensamkommande eller Ekonomiskt bistånd
  • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Socionomexamen
  • Möjlighet att veckopendla
  • B-körkort

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

Är du intresserad av att ta sommaruppdrag som socialsekreterare hos oss? Hör av dig redan idag!

Tveka inte att höra av dig till någon av våra konsultchefer nedan, eller vår rekryterare Maria Gulwer om du är ledig för uppdrag eller bara vill veta mer.

Konsultchef Region Sydväst
Ninja Jones
ninja.jones@careon.se
0705 791 008

Konsultchef Region Sydväst
Mattias Jansson
mattias.jansson@careon.se
0730 777 737

Konsultchef Region Norr
Birgitta Ekegren
birgitta.ekegren@careon.se
0705-791 262

Konsultchef Region Norr
Nina Söderström
nina.soderstrom@careon.se
0705 791 096

Konsultchef Region Norr
Henrik Löfgren
henrik.lofgren@careon.se
0730 668 055

 

Rekryterare
Maria Gulwer
maria.gulwer@careon.se
0705 791 433

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.