Care On söker SOL-handläggare till region Norr

Socionomkonsult  och sugen på nya uppdrag? Just nu söker vi flera erfarna och självgående SOL-handläggare till intressanta konsultuppdrag över hela region Norr.

Är du en erfaren SOL- handläggare?! Perfekt – då är det just dig vi söker!

Uppdragen sker ute på plats hos våra uppdragsgivare i region Norr, vilket gör att du kan behöva veckopendla och vara borta från din hemort under arbetsveckan.

Du behöver ha:

  • Aktuell, flerårig erfarenhet av att arbeta som SOL-handläggare

  • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult

  • Socionomexamen

  • Möjlighet att veckopendla

  • B-körkort

CareOn Regionkarta

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

Intresserad av att arbeta som SOL- handläggare hos oss? Hör av dig idag!

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig direkt till vår rekryterare Maria Gulwer på telefon 0705- 791 433 eller mail maria.gulwer@careon.se, om du är ledig för uppdrag eller om du vill veta mer. Du kan även kontakta vår konsultchef Birgitta Ekegren på telefon 0705 -791 262 eller via epost birgitta.ekegren@careon.se.

Maria Gulwer, Rekryterare

Birgitta Ekegren, konsultchef CareOn

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.