Uppdragstips! Gruppchef Ekonomiskt Bistånd, Stockholmsregionen

Är du en erfaren gruppchef som brinner för ditt jobb? Då kan det vara just dig vi söker till ett lika viktigt som intressant konsultuppdrag i en kranskommun i Stockholm.

Gruppchef Ekonomiskt bistånd, Stockholmsregionen

Just nu söker vi på CareOn efter en erfaren och skicklig gruppchef till en enhet inom Ekonomiskt Bistånd. Uppdraget är förlagt i en kranskommun i Stockholm och behöver tillsättas omgående.

Du behöver ha:

 • Aktuell, flerårig erfarenhet av att arbeta som gruppchef inom ekonomiskt bistånd

 • Möjlighet att veckopendla

 • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult

 • Socionomexamen

 • B-körkort

  Låter det intressant? Hör av dig redan idag!

  Hör av dig till vår konsultchef Birgitta eller vår rekryterare Maria, så berättar de mer om uppdraget och hur det är att vara konsult hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Birgitta Ekegren, Konsultchef 

  birgitta.ekegren@careon.se
  0705-791 262

   

   

  Maria Gulwer, Rekryterare
  maria.gulwer@careon.se
  0705 791 433

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klienter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.