Kom och träffa oss på Socialchefsdagarna 2018 i Jönköping!

Snart är det dags för Socialchefsdagarna 2018 och vi på CareOn kommer givetvis vara på plats! Årets upplaga hålls i Jönköping den 3-5 oktober och vi ser fram emot alla intressanta föreläsningar och seminarier.

Att leda i framtidens välfärd

Temat för Socialchefsdagarna 2018 handlar om att leda i framtidens välfärd. Bland de inbjudna talarna finns bland annat Stefan Fölster från Reforminstitutet som kommer att prata om den inkluderande staden. Dessutom kommer äventyraren Renata Chlumska, SVT:s utrikeskommentator Erika Bjerström, särskilda utredaren Margareta Winberg, representanter från polisen, räddningstjänsten, Arbetsförmedlingen och många fler att föreläsa under de 3 dagarna i Jönköping. Förutom föreläsningar kan man som deltagare välja mellan 28 seminarier om socialtjänstens kärnverksamhet.

 Kom gärna och besök oss i vår monter C12 och läs mer om programmet här.