Konsultchef till CareOn i Stockholm

Är du en lagspelare som vill växa och utvecklas i en spännande och givande roll? Nu söker vi en driven konsultchef till vårt kontor på Valhallavägen i Stockholm. Detta är ett riktigt roligt, utmanande och varierande arbete för dig som vill göra skillnad i det sociala arbetet och samtidigt växa och utvecklas professionellt.

Konsultchef med ansvar för konsulter och kunder i region Norr

Som konsultchef på vårt kontor i Stockholm kommer du att tillsammans med ytterligare en konsultchef ha ansvar för våra konsulters arbete och utveckling samt för vårt affärsområde i region Norr.

Ditt uppdrag handlar lika mycket om att vara en trygg och tydlig ledare för att våra konsulter som att löpande utveckla och underhålla våra kundrelationer.

Vi söker dig som:

  • Är en lagspelare och trivs att arbeta i team.
  • Har en bakgrund i det sociala arbetet och därmed en god förståelse för hur en socialförvaltning fungerar.
  • Är bekväm i kontakt med våra befintliga och presumtiva uppdragsgivare. Erfarenhet inom försäljning är mycket meriterande.
  • Vill göra positiv skillnad i det sociala arbetet och samtidigt hjälpa oss att växa mot våra affärsmässiga mål.

Ansök så fort som möjligt

Låter detta som en roll för dig? Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat. Vänta därför inte att höra av dig till vår vd Jacob Börresen så snart som möjligt för att boka tid för intervju. Varmt välkommen att bli en del av marknadens äldsta företag inom socionombemanning!

Jacob Börresen
jacob.borresen@careon.se
0705 791 222

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.