Vi söker Sol äldre-handläggare till Västra Götland

Socionomkonsult och sugen på nya uppdrag? Just nu söker vi erfarna och självgående SOL Äldre-handläggare till intressanta konsultuppdrag i Västra Götaland.

Är du en erfaren SOL Äldre- handläggare?! Då är det just dig vi söker!

Uppdragen sker ute på plats hos våra uppdragsgivare i Västra Götaland, vilket gör att du kan behöva veckopendla och vara borta från din hemort under arbetsveckan.

Du behöver ha:

  • Aktuell, flerårig erfarenhet av att arbeta som SOL Äldre-handläggare

  • Socionomexamen

  • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult

  • Möjlighet att veckopendla

  • B-körkort

Låter det intressant? Hör av dig redan idag!

Hör av dig till vår konsultchef Mattias Jansson eller till vår rekryterare Malin Guveus så berättar de mer om uppdraget och hur det är att vara konsult hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Mattias Jansson, Konsultchef
mattias.jansson@careon.se
0730 777 737

 

Malin Guveus, Rekryterare
malin.guveus@careon.se
0705 791 433

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSGIVARE FÖR SOCIONOMER

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.