CareOn söker chefer i södra Sverige

Är du socionom och intresserad av chefsuppdrag i södra Sverige? Just nu har vi många intressanta konsultuppdrag på gång för erfarna verksamhetschefer, enhetschefer och Första Socialsekreterare under våren. 

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av chefsarbete inom socialtjänsten och är intresserad av att arbeta som konsult för oss i södra Sverige. Uppdraget sker på plats hos våra uppdragsgivare vilket innebär att du kan behöva veckopendla.

CHEFER MED ERFARENHET & STORT ENGAGEMANG

Du behöver ha:

  • Aktuell erfarenhet av chefsarbete inom antingen IFO, SOL/vuxen, LSS och äldreomsorg eller boende med stöd av SOL/LSS.
  • Ett stort intresse för att utveckla både människor och verksamheter inom socialt arbete
  • Socionomexamen
  • Gärna erfarenhet av att vara konsult
  • Körkort
  • Möjlighet att veckopendla vid behov

Låter det intressant? Hör av dig redan idag!

Hör av dig till vår konsultchef Mattias Jansson eller till vår rekryterare Malin Guveus så berättar de mer om uppdraget och hur det är att vara konsult hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Mattias Jansson, Konsultchef
mattias.jansson@careon.se
0730 777 737

 

Malin Guveus, Rekryterare
malin.guveus@careon.se
0705 791 433

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSGIVARE FÖR SOCIONOMER

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.