Uppdragstips! CareOn söker handläggare till region Uppland

Är du socionomkonsult och intresserad av uppdrag i region Uppland? Nu söker vi erfarna handläggare inom bland annat BoU för konsultuppdrag under våren. 

Vi söker dig som är utbildad socionom och intresserad av att arbeta som konsult för oss i region Uppland. Uppdraget sker på plats hos våra uppdragsgivare vilket innebär att du kan behöva veckopendla.

HANDLÄGGARE MED ERFARENHET & STORT ENGAGEMANG

Du behöver ha:

  • Aktuell erfarenhet av att handlägga ärenden inom socialförvaltningen
  • Socionomexamen
  • Gärna erfarenhet av att vara konsult
  • Körkort
  • Möjlighet att veckopendla vid behov

Låter det intressant? Hör av dig redan idag!

Hör av dig till vår konsultchef Nina Söderström eller till vår rekryterare Malin Guveus så berättar de mer om uppdraget och hur det är att vara konsult hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nina Söderström, Konsultchef 
nina.soderstrom@careon.se
0705 791 096

 

Malin Guveus, Rekryterare
malin.guveus@careon.se
0705 791 433

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSGIVARE FÖR SOCIONOMER

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.