Uppdragstips! CareOn söker IFO-Chefer till södra Sverige

Är du en erfaren verksamhetschef, enhetschef eller Första Socialsekreterare inom IFO och intresserad av nya spännande utmaningar? Just nu har vi många intressanta uppdrag på gång för dig som är IFO-chef och kan ta konsultuppdrag i Södra Sverige.

Du behöver ha:

 • Aktuell erfarenhet av att arbeta som verksamhetschef, enhetschef eller Första Socialsekreterare inom IFO. 

 • Ett stort intresse och erfarenhet av att utveckla både verksamheter och människor inom socialt arbete

 • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult

 • Möjlighet att veckopendla

 • Socionomexamen

 • B-körkort

  Låter det intressant?

  Hör av dig till vår konsultchef Mattias Jansson eller till vår rekryterare Malin Guveus så berättar de mer om uppdraget och hur det är att vara konsult hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Mattias Jansson, Konsultchef
  mattias.jansson@careon.se
  0730 777 737

   

  Malin Guveus, Rekryterare
  malin.guveus@careon.se
  0705 791 433

  VÄLKOMMEN TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSGIVARE FÖR SOCIONOMER

  CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

  CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.