Är du vår nya Konsultchef?

Vi söker dig som vill vara med och göra positiv skillnad! Nyfiken?

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att hålla flera bollar i luften och snabbt kunna byta fokus när det krävs. Du behöver kunna driva dig själv framåt i arbetet och kunna ta egna initiativ. Du trivs med att ta nya kontakter, prata med människor och tar alltid det extra steget för att hitta en lösning. Du har en bakgrund inom bemanning, försäljning, vård och omsorg eller socialtjänsten. Du ser det som en självklarhet att nätverka både via fysiska träffar men har lika lätt att skapa kontakter på sociala medier som LinkedIn och Instagram.

Vad innebär rollen?

Din roll innebär relationsarbete och försäljning via telefon, teams, sociala medier och fysiska möten. Fokuset är att både att attrahera kandidater och kunder. Du är en person som tycker om att skriva inlägg, kommentera och driva relationsarbete i sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. I rollen ingår att ta ansvar för och driva hela säljprocessen framåt från kallt samtal till påskrivet avtal. Du är även en del i att hitta och rekrytera kandidater till alla uppdrag inom företaget. Givetvis arbetar du även med bibehålla och utveckla relationer med kunder och konsulter som vi vill jobba med.


Läs mer här:

Konsultchef med energi

Kontakta Nina Söderström för mer info.