Varmt välkommen till Sveriges bästa arbetsplats för socionomkonsulter!

Arbeta hos oss

Hej! Vad roligt att du hittat till oss på CareOn. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsgivare för konsulter på uppdrag. Ända sedan år 2000 har våra fantastiska konsulter förstärkt och utvecklat verksamheter runt om i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss får du rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra arbete och därmed även sova gott om natten.

Registrera dig i vår kandidatbank idag!

Vi får ständigt in intressanta och spännande uppdrag för dig som har rätt bakgrund och vill ut på uppdrag. Är du intresserad av att bli en av oss, registrera dig direkt i vår kandidatbank. Genom att du finns tillgänglig i vår kandidatbank blir det enkelt för oss att kontakta dig om vi får in ett uppdrag som stämmer in på din profil.

ANSÖK NU – DET TAR BARA 5 MINUTER! 

”Därför vågade jag byta jobb"

Det var svårt. Det erkänner jag. Att bryta upp från invanda mönster och rutiner kräver mod. Men jag lockades av allt jag hade att vinna på att bryta upp och göra någonting annat. Så jag vände på steken. Vad skulle hända om jag lyckades med jobbet och om det blev så som jag ville ha det? Läs Lena Ramsheds berättelse här.

Att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande

Högre lön och möjligheten att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande när Ingrid Nilsson tog steget in i konsultlivet. Som konsult står hon fri från interna processer och arbetar självständigt i uppdragen. – Jag söker variation och möjligheten att ständigt lära mig nytt – det är mina drivkrafter, säger hon. Läs hela intervjun med Ingrid här.