Varmt välkommen till Sveriges bästa arbetsplats för socionomkonsulter!

Arbeta hos oss

Hej! Vad roligt att du hittat till oss på CareOn. Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra fantastiska konsulter förstärkt och utvecklat det sociala arbetet och gjort positiv skillnad i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss får du rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra arbete och därmed även sova gott om natten. För att du ska få veta lite mer om hur det är att vara konsult hos oss, har vi gjort en liten film som du gärna kan titta på!

Registrera dig i vår kandidatbank idag!

Vi får ständigt in intressanta och spännande uppdrag för kvalificerade och erfarna socialarbetare. Är du intresserad av att bli en av oss, kan du registrera dig direkt i vår kandidatbank.  Du kan också välja att registrera dig senare genom att följa länken här nere. Genom att du finns tillgänglig i vår kandidatbank blir det enkelt för oss att kontakta dig om vi får in ett uppdrag som stämmer in på din profil.

ANSÖK NU – DET TAR BARA 5 MINUTER! 

Vill du att vi skickar en länk som du kan använda för att registrera dig senare? Klicka här

”Därför vågade jag byta jobb"

Det var svårt. Det erkänner jag. Att bryta upp från invanda mönster och rutiner kräver mod. Men jag lockades av allt jag hade att vinna på att bryta upp och göra någonting annat. Så jag vände på steken. Vad skulle hända om jag lyckades med jobbet och om det blev så som jag ville ha det?
Läs Lena Ramsheds berättelse här.

Att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande

Högre lön och möjligheten att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande när Ingrid Nilsson tog steget in i konsultlivet. Som konsult står hon fri från interna processer och arbetar självständigt i uppdragen.
– Jag söker variation och möjligheten att ständigt lära mig nytt – det är mina drivkrafter, säger hon.

Läs hela intervjun med Ingrid här.