hej alla soolare

Varmt välkommen till CareOn

Vid årsskiftet blir S.O.O.L och CareOn ett gemensamt företag. Vi är mycket glada över detta och vill göra allt för att du som S.O.O.L-konsult ska känna dig välkommen till oss på CareOn.

I förra veckan fick du vårt välkomstpaket hem i brevlådan. Vi hoppas att du har hunnit titta igenom det och även kanske kikat lite grann i personalhandboken. För att du ska lära känna oss ännu bättre, har vi spelat in 3 små korta välkomstfilmer som vi hoppas att du vill ta dig tid att titta på. Det enda du behöver göra är att klicka på pilarna på filmerna, så kör de igång.

Varma hälsningar från Henrik, Malin och Niklas.

PS: Hör gärna av dig på mail eller telefon. Vi finns här och svarar gärna på eventuella frågor och funderingar. Självklart är det också roligt om du bara ringer och säger hej till Malin eller Niklas – vi ser fram emot att lära känna dig!

 

Malin Bäckman – Konsultservice

Malin är ansvarig för konsultservice på CareOn. Hon finns tillgänglig för dig alla vardagar från kl 9 -17 på telefon 070-579 18 50 eller mail: malin.backman@careon.se. Du kan fråga Malin om allt praktiskt som rör konsultrollen, som tex resor, tidrapportering och semester. Och skulle hon (mot förmodan) inte veta svaret så tar hon reda på det för dig!

Vill du veta ännu mer om Malin så kan du läsa en intervju med henne här.

Henrik Löfgren – Konsultchef

Henrik känner du ju redan från SOOL och han kommer som du vet bli din konsultchef även hos CareOn. Henrik kommer att behålla sitt telefonnummer och du når honom som vanligt på 073-066 80 55.

 

Niklas Ekelund – grundare och tf vd

Niklas Ekelund är CareOns grundare och tf vd. Niklas sitter tillsammans med Malin på vårt kontor i Stockholm. Vill du prata med Niklas så når du honom på telefon 0708-800 902 och mail niklas.ekelund@careon.se. Du kommer att (om inte förr) träffa Niklas på vår kickoff , men i den här korta filmen kan du ta del av en liten presentation av honom redan nu.

Vill du veta ännu mer om Niklas kan du läsa denna intervju.