CareOn - Gruppbild

Om oss

CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn.
Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.

CareOn är inget traditionellt bemanningsföretag. Ända sedan vi grundades år 2000 har vi drivits av en tydlig vision: Att göra positiv skillnad i det sociala arbetet. Vi är ett konsultföretag som vill bidra till ett samhälle som tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Och vi är övertygade om att kompetens, erfarenhet och långsiktighet är vägen dit.

Efter över 2500 lyckade uppdrag och nöjda uppdragsgivare i över 230 svenska kommuner, känner vi oss säkra på att vi vet vad vi gör och vi vågar dessutom lämna garanti på arbetet!

Vi finns i hela landet
Vi är verksamma över hela Sverige och utgår ifrån Stockholm och Örnsköldsvik. Våra uppdragsgivare består av kommuner, regioner och privata aktörer över hela Sverige. Vi arbetar med förstärkning och utveckling av sociala verksamheter och kan hjälpa våra uppdragsgivare med såväl myndighetsutövning som utförarverksamhet inom alla delar av socialtjänstområdet.

Höga krav och kompetent personal
Det som skiljer oss från andra konsultbolag är framförallt kombinationen av vår långa erfarenhet från konsultbranschen, vår kompetens inom våra nyckelområden och vårt arbetssätt som innebär rätt matchning av konsult och uppdrag samt ett starkt stöd till våra konsulter ute på uppdrag.

Vi skapar mervärde för våra uppdragsgivare genom att erbjuda kvalificerad personal och hög service. Vi ställer mycket höga krav på våra medarbetare redan i rekryteringsprocessen och så länge de är anställda hos oss. I gengäld ger vi dem allt stöd de behöver och erbjuder goda villkor. Våra konsulter drivs av att göra en positiv skillnad för det sociala arbetet och för samhället i stort.

Beprövade metoder, nytänkande och effektiva verktyg
Genom att vi är aktiva över hela Sverige ser och lär vi oss ständigt nya sätt som våra uppdragsgivare använder och kan använda. Vi har en stor bank av praktisk kunskap, effektiva verktyg och väl beprövade metoder för olika sorters uppdrag och situationer. På så sätt kan våra konsulter göra stor nytta för våra uppdragsgivare.

Behöver du förstärka eller utveckla din verksamhet? Kontakta oss!
Med oss får du en erfaren och engagerad samarbetspartner som ser samhällets utmaningar, förstår situationen och kan hjälpa till att hitta lösningar på både akuta och framtida situationer. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för just dig och din verksamhet.