Vi på kontoret

På kontoret på CareOn arbetar i dag sex personer. Vi har alla olika drivkrafter, erfarenheter och roller, vilket vi ser som en styrka för våra uppdragsgivare och för det sociala arbetet. Nina Söderström är vår affärsområdeschef och hon arbetar även som konsultchef tillsammans med Amanda Hanna och Mattias Jansson. Våra konsultchefer är ansvariga för uppdragets genomförande och kvalitet, med fokus på att hitta en så bra konsultlösning som möjligt för våra uppdragsgivare. De är också bollplank och arbetsledare för våra konsulter. Malin Guvéus arbetar med rekrytering och med rätt matchning i uppdragen. Vidare har vi Jacob Börresen som är vd och Niklas Ekelund som är grundare. Vi sitter på olika orter i Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Här kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi arbetar med.

Nina Söderström, Affärsområdeschef och konsultchef

”Mitt mål är att våra konsulter ska känna tillhörighet och veta att jag backar upp dem”

– För mig innebär rollen som konsultchef att jag stöttar konsulterna ute på uppdrag och se till att de har det bra. Målet är att de ska känna att jag backar upp dem och att de ska känna tillhörighet.

Läs hela intervjun med Nina.

Amanda Hanna, Konsultchef

”Jag drivs av att hjälpa människor och skapa riktigt bra relationer”

Nu har vi den stora glädjen att säga välkommen till Amanda Hanna – vår nya konsultchef på CareOn! Amanda är socionom i grunden och drivs av att skapa riktigt bra relationer – såväl med konsulter som uppdragsgivare!

Läs hela intervjun med Amanda

Mattias Jansson, Konsultchef

”Mitt arbete handlar om att bygga relationer”

För Mattias Jansson,konsultchef på CareOn, handlar arbetet om att bygga relationer.

– För att lyckas försöker jag alltid att vara mig själv och jag tycker att det är viktigt att bygga band till andra, självklart med en viss fingertoppskänsla, säger han.

Läs hela intervjun med Mattias

Malin Guveus, Rekryterare

”Mitt fokus är att alltid möta människor med ett öppet sinne och att kunna identifiera behov och möjligheter hos varje individ.”

Malin är vår nya rekryterare. Precis som alla vi andra på CareOn brinner hon för att göra positiv skillnad med sitt arbete.

– Mitt fokus är att alltid möta människor med ett öppet sinne och att kunna identifiera behov och möjligheter hos varje individ. När jag får nya utmaningar och känner att jag gör skillnad – då trivs jag verkligen med mitt jobb, säger Malin.

Läs hela intervju med Malin

Jacob Börresen, vd

”CareOn är ett företag med enormt mycket kompetens, erfarenhet och kunskap.”

Jacob Börresen är vd på CareOn. Han är en mycket engagerad och värderingsdriven ledare med en lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering i konsultbranschen. Precis som alla vi andra på CareOn delar Jacob vår vision om att göra positiv skillnad med sitt arbete. Vi ställde några snabba frågor till vår vd så att du ska få chans att lära känna honom lite bättre!

Läs hela intervjun med Jacob

Niklas Ekelund, grundare

”Min starkaste drivkraft är att göra positiv skillnad i det sociala arbetet”

– Mitt mål med CareOn har alltid varit att bygga upp en verksamhet som kan bidra med något positivt till samhället. Och det är en vision som jag känner att jag delar med alla i vårt företag. Alla vi som jobbar på CareOn vill vara med och stötta Sveriges sociala arbete till det bättre och göra positiv skillnad för våra uppdragsgivare och deras klienter.

Läs hela intervjun med Niklas