Detta uppdrag har redan blivit tillsatt

Hej! Du har kommit till ett uppdrag som är gammalt/inaktuellt. Det betyder att vi har lyckats med vårt uppdrag att tillsätta tjänsten. Men klicka på "Visa alla aktuella uppdrag" så kanske du hittar något som är för dig?

Socialsekreterare Ekonomiskt bistånd/Vuxen, Knivsta kommun

Nu behöver vi dig som kan handläggning på vuxensidan. Det gäller både ekonomiskt bistånd samt övriga ärenden. Ta chansen att testa rollen som socionomkonsult hos oss!

Uppdraget innefattar utredning och beslut av rätt till ekonomiskt bistånd samt handläggning av vuxen/missbruk/socialpsykiatri, ViNR
Du får möjlighet att motivera, hitta drivkraft och är trygg i samverkan med alla inblandade aktörer


➡ Du håller god struktur och är självgående i de arbetsuppgifter rollen kräver gällande planering, dokumentation, beslut, uppföljning mm
➡ Du är trygg i att samverka med alla berörda aktörer för klienten
➡ Du har socionomexamen med minst 5 års yrkeserfarenhet
➡ Du behöver ha B-körkort

➡ Uppdragets omfattning 100%, v.27-v.33


🖋️Sök idag och vi får chansen att berätta mer!

Vi erbjuder:
✅ Hjälp kring allt som rör boende och resor.
✅ Stöd från din konsultchef innan och under uppdraget.
✅ Konkurrenskraftig lön.
✅ Kollektivavtal.

Som konsult får du möjlighet till en ny flexibel tillvaro. Med din kompetens får du komma in och förstärka och göra positiv skillnad där det verkligen behövs! Se nya platser och få nya erfarenheter! CareOn har varit verksamma i mer än 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.

Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag så Välkommen till oss!

Sök tjänsten här


CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn. Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.