Detta uppdrag har redan blivit tillsatt

Hej! Du har kommit till ett uppdrag som är gammalt/inaktuellt. Det betyder att vi har lyckats med vårt uppdrag att tillsätta tjänsten. Men klicka på "Visa alla aktuella uppdrag" så kanske du hittar något som är för dig?

Socionomkonsult till Dalarna

Du som är en rutinerad och självgående socialsekreterare;
Ta chansen att testa rollen som socionomkonsult hos oss!

Nu har du möjlighet att, som socionomkonsult, förstärka en kommun i Dalarna som behöver en socialsekreterare för BoU, utredning med uppföljning av insatser. Kan förekomma behov av att täcka mottagningsfunktion för barn och unga i viss omfattning samt arbetsuppgifter inom familjehemssekreterare. Du som är rutinerad och trygg i dina kunskaper; sök till en tjänst som konsult för ett uppdrag fram till årskiftet.

Tjänstgöringsgrad: 100%

➡️Du är utbildad socionom med minst 5 års erfarenhet inom socialtjänstens område handläggning och dokumentation av barn och ungdomsärenden.

➡️Utbildad inom BBiC

➡️B-Körkort

➡️Du är påläst, väl insatt i socialtjänstlagen och övrig relevant lagstiftning

➡️Du har god datorvana och arbete med mjukvara för kontorsarbete, till exempel Microsoft Office-paketet, Windows, Outlook och liknande.

➡️Meriterande är erfarenhet av arbete i verksamhetsstödet Treserva

➡️Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och har god dokumentationsförmåga


🖋️Sök idag och vi får chansen att berätta mer!

Vi erbjuder:
✅ Hjälp kring allt som rör boende och resor.
✅ Stöd från din konsultchef innan och under uppdraget.
✅ Konkurrenskraftig lön.
✅ Kollektivavtal.

Som konsult får du möjlighet till en ny flexibel tillvaro. Med din kompetens får du komma in och förstärka och göra positiv skillnad där det verkligen behövs! Se nya platser och få nya erfarenheter! CareOn har varit verksamma i mer än 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.

Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag så Välkommen till oss!

Sök tjänsten här


CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn. Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.