Socionomkonsult till Jokkmokk

Nyfiken på Norrland?
Nu finns ett uppdrag i Jokkmokk där du får vara flexibel i arbetsuppgifterna
Ta chansen att testa rollen som socionomkonsult hos oss!

Nu har du möjlighet att, som socionomkonsult, förstärka Norrbotten och Jokkmokks kommun som behöver en socialsekreterare för Barn och Unga 4-6 månader med start i september

Arbetsplatsen är liten och behoven förändras därav söker vi nu en person som är orädd, flexibel och kan vara behjälplig i ärenden som normalt inte tillhör dennes arbetsområde. Det gäller främst i situationen som kräver två personers närvaro

Du kan också behöva vara behjälplig i andra ärenden också så som vuxen, familjerätt etc.

Uppdraget är 100%, start 15/9

➡️Du är utbildad socionom med minst 3 års erfarenhet inom socialtjänstens område handläggning och dokumentation av barn och ungdomsärenden.

➡️Utbildad inom BBiC

➡️B-Körkort, manuell vxlåda

➡️Du är väl insatt i socialtjänstlagen och övrig relevant lagstiftning

➡️Du har god datorvana och arbete med mjukvara för kontorsarbete, till exempel Microsoft Office-paketet, Windows, Outlook och liknande.

➡️Erfarenhet av arbete i verksamhetsstödet Pulsen Combine,

➡️Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och har god dokumentationsvana


🖋️Sök idag och vi får chansen att berätta mer!

Vi erbjuder:
✅ Hjälp kring allt som rör boende och resor.
✅ Stöd från din konsultchef innan och under uppdraget.
✅ Konkurrenskraftig lön.
✅ Kollektivavtal.

Som konsult får du möjlighet till en ny flexibel tillvaro. Med din kompetens får du komma in och förstärka och göra positiv skillnad där det verkligen behövs! Se nya platser och få nya erfarenheter! CareOn har varit verksamma i mer än 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.

Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag så Välkommen till oss!

Sök tjänsten här


CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn. Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.