Detta uppdrag har redan blivit tillsatt

Hej! Du har kommit till ett uppdrag som är gammalt/inaktuellt. Det betyder att vi har lyckats med vårt uppdrag att tillsätta tjänsten. Men klicka på "Visa alla aktuella uppdrag" så kanske du hittar något som är för dig?

Socionomkonsult till Lysekils kommun

En sommar i vackra Bohuslän?
Ta chansen att testa rollen som socionomkonsult hos oss!

Nu har du möjlighet att, som socionomkonsult, förstärka Lysekil inom LSS-området.

Kort beskrivning av uppdraget:
Lysekils kommun behöver en Biståndshandläggare LSS/socialpsykiatri/äldreomsorg. Arbetsuppgifterna innefattar att Utreda behov och rätten till bistånd enligt Socialtjänstlagen, inom vård och omsorg. Tex insatser som hemtjänst eller trygg hemgång. Intern och extern samverkan.

➡️Högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, socialpedagog eller annan likvärdig utbildning.

➡️B-Körkort

➡️Du har datorvana och känner till eller ha lätt för att lära sig verksamhetssystem som t ex Treserva, Magna Cura och Combine

➡️Du är väl insatt i socialtjänstlagen och förvaltningslagen

➡️Ha kunskaper inom sociallagstiftningens område för övrigt

➡️Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Uppdragets omfattning 100%, omgående till september


🖋️Sök idag och vi får chansen att berätta mer!

Vi erbjuder:
✅ Hjälp kring allt som rör boende och resor.
✅ Stöd från din konsultchef innan och under uppdraget.
✅ Konkurrenskraftig lön.
✅ Kollektivavtal.

Som konsult får du möjlighet till en ny flexibel tillvaro. Med din kompetens får du komma in och förstärka och göra positiv skillnad där det verkligen behövs! Se nya platser och få nya erfarenheter! CareOn har varit verksamma i mer än 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.

Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag så Välkommen till oss!

Sök tjänsten här


CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn. Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.