Välkommen till oss!

Vi på CareOn tror på att ta ett gemensamt ansvar för Sverige. Vi vill bidra till ett samhälle som tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter förstärkt och utvecklat det sociala arbetet och gjort positiv skillnad i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS FÖR KONSULTER INOM SOCIALT ARBETE

Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Vi vill att du som arbetar hos oss ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss får du rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra arbete och därmed även sova gott om natten.

Exakt vad just du behöver för att må bra och utvecklas i ditt arbete, kan bara du veta. För att vi ska kunna möta dina behov och önskningar med passande villkor och uppdrag, är vi därför väldigt nyfikna på vad just du behöver för att sova riktigt gott. Hör gärna av dig till någon av våra konsultchefer eller rekryterare, så pratar vi mer om vad vi kan göra för din karriär och din nattsömn!