Våra konsulter

Ryggraden i vår verksamhet är våra konsulter. De är alla utbildade och mycket erfarna socionomer som vi har handplockat för att de snabbt ska kunna komma igång i en ny position och förvaltning.

Erfarenhet är ett krav
För att bli konsult hos CareOn måste man vara en flexibel lagspelare som förstår branschens stundtals tuffa villkor. När vi rekryterar eller tillsätter i uppdragen ser vi till både erfarenhet och personlighet. Vissa konsulter har varit aktiva i 40 år och har extremt bred erfarenhet. Andra har jobbat i fem år, men har en eller flera specialistkompetenser. Våra konsulter har i snitt arbetat i 23 år. Vi tillsätter alltid konsulter utifrån de färdigheter och förmågor som det specifika uppdraget kräver.

Vi arbetar i största möjliga mån för att våra konsulter ska spegla samhället i stort vad gäller kön, ålder och bakgrund. På så sätt kan vi matcha rätt konsult med er organisation och era förutsättningar.

Rätt matchning är avgörande
En konsult kan vara hur kvalificerad som helst, men vi har lärt oss att det är matchningen som avgör slutresultatet. Därför börjar vi alltid med att identifiera och analysera era behov och er situation. Först när det är gjort väljer vi ut den bästa kandidaten för uppdraget. Vår skräddarsydda uppdragsbeskrivning är unik i sitt slag. Den ger er full kontroll och gör att ni redan från dag ett vet vad det är ni betalar för.

Integritet och öppenhet
Vi tror på långsiktiga, ärliga och hållbara relationer. Därför tackar vi nej till uppdrag om vi inte tror oss kunna genomföra dem på ett bra sätt. Om det skulle hända hjälper vi er att hitta någon annan som kan ta sig an uppdraget.