Uppdragstips! Gruppchef Ekonomiskt bistånd till kranskommun i Stockholm

Just nu söker vi en gruppchef för en ekonomiskt bistånds-enhet i en kranskommun till Stockholm. 

Gruppchef för Ekonomiskt bistånds-enhet

Är du en erfaren enhetschef som brinner för ditt jobb? Då kan det vara just dig vi söker till ett uppdrag i en kranskommun i Stockholm.

Du behöver ha:

  • Aktuell, flerårig erfarenhet av att arbeta som enhetschef inom Ekonomiskt Bistånd
  • Möjlighet att veckopendla
  • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Socionomexamen
  • B-körkort

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

Intresserad av att arbeta som enhetschef hos oss? Hör av dig redan idag!

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till vår konsultchef Mattias eller Ninja, eller vår rekryterare Maria Gulwer om du är ledig för uppdrag eller om du bara vill veta mer.

Konsultchef Region Sydväst
Ninja Jones
ninja.jones@careon.se
0705 791 008

Konsultchef Region Sydväst
Mattias Jansson
mattias.jansson@careon.se
0730 777 737

 

Rekryterare
Maria Gulwer
maria.gulwer@careon.se
0705 791 433

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.