CareOnDemand - Har du mycket kvar att ge?

Pensionerad socionom med mycket kvar att ge?

Efter ett långt arbetsliv som socionom har du enormt mycket värdefull erfarenhet och kunskap. Även om du har gått i pension, finns det fortfarande många sätt att låta din kunskap komma till nytta – både för dig själv och omvärlden!

En möjlighet att arbeta när du vill – och var du vill!

Många som går i pension vill fortsätta att vara verksamma; men på ett annat sätt. Man vill ha möjlighet att fortsätta arbeta, men samtidigt kunna styra sin tid. Kunna vara ledig delar av året och arbeta andra delar av året. Ibland arbeta heltid, ibland deltid. Att vara socionomkonsult erbjuder alla dessa möjligheter och är samtidigt både givande och spännande. Det ger dig möjlighet att fokusera på det sociala arbetet och hjälpa kommuner som behöver få in din kunskap och erfarenhet.

Som konsult hos oss kan du styra själv när och var du arbetar. Våra uppdrag finns över hela Sverige. Du kan arbeta nära ditt hem, men vill du ha omväxling och miljöombyte, så finns det ett stort behov ute i landets olika kommuner av erfarna och engagerade konsulter.

Fortsätt att göra positiv skillnad i det sociala arbetet

Vi söker personer med lång erfarenhet inom socialt arbete, som är engagerade och som vill fortsätta göra skillnad för andra. Personer som vill kunna styra själv när de jobbar, som vill dryga ut sin inkomst och som vill hjälpa mer oerfarna socialtjänstarbetare att utvecklas.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta vår rekryterare Malin Guvéus på telefon 0705 791 433 eller via epost malin.guveus@careon.se