Ny facebookgrupp för socionomer som vill växa och utvecklas!

Vi som arbetar med de mest utsatta har ett otroligt meningsfullt, men ofta tufft arbete. För att orka behöver vi fylla på med utbildning, kunskap och inspiration. Därför har vi nu startat ett helt nytt forum på Facebook – speciellt för socionomer som vill växa och utvecklas i sitt arbete!

Tips, föreläsningar, livesändningar och diskussioner

Gruppen CareOn Talk är öppen för alla socionomer och här får du tillgång till tips, föreläsningar, livesändningar och diskussioner som kan stärka och utveckla dig i din yrkesroll.

Tipsa gärna kollegor och socionomvänner om att gå med i gruppen. Och skriv gärna egna inlägg och delta i diskussioner i gruppen. Kommer du på bra ämnen och idéer som du tycker att vi bör diskutera i gruppen så är vi också idel öra!

Varmt välkommen att gå med i gruppen här.