CareOn förvärvar S.O.O.L Personalservice AB

I dag har vi glädjen att meddela att CareOn förvärvar S.O.O.L Personalservice AB. I och med uppköpet ökar vi både vår personalstyrka och kompetens och basen för verksamheten utökas kraftigt.

Nu är det klart att CareOn köper upp S.O.O.L Personalservice och att företagens nätverk och varumärken slås ihop. Sammanslagningen innebär att CareOn blir ett ännu starkare företag, med fler konsulter, mer resurser och ännu större möjlighet att göra positiv skillnad i det sociala arbetet.

– Jag är otroligt glad över detta, säger Niklas Ekelund, grundare av CareOn. S.O.O.L är ett mycket välskött och värderingsstyrt företag med en kultur som ligger helt i linje med vår. Vi är de två aktörer som har funnits längst på marknaden och vi har följt varandra genom åren. Christina och Kerstin har under 16 år byggt upp S.O.O.L till ett riktigt fint företag och nu känner de att det är rätt tid att ta ett kliv tillbaka och i samband med det överlåta verksamheten till oss på CareOn.

– Att sälja företaget har varit en lång mental process för oss, säger en av S.O.O.L ´s grundare Christina Löfgren. Vi har fantastiska konsulter och nöjda uppdragsgivare över hela landet, men nu känner vi att det är rätt tid att sluta arbeta. Att det blir just CareOn som tar över kändes helt rätt. De har funnits länge på marknaden, har fokus på kvalitet och vi delar samma grundläggande värderingar om att göra en positiv skillnad i det sociala arbetet.

Datum för övertagandet är satt till den 1 januari 2018.

Läs hela nyheten som pdf här.

Frågor och information:

Niklas Ekelund,

Grundare CareOn 

Telefon: 46 (0)70 880 09 02

E-post: niklas.ekelund@careon.se