Behöver du hyra in en socionomkonsult i sommar?

Våra konsulter är alla mycket skickliga och erfarna socionomer, handplockade för att snabbt komma igång i en ny förvaltning. Kontakta oss om du behöver hyra in en socionomkonsult i sommar så löser vi din verksamhets bemanning under semestern. 

Nu närmar sig semestern med stormsteg och de flesta av oss planerar att snart byta ut kontorsstolen och datorn mot en hängmatta och en härlig bok. Många av våra erfarna socionomkonsulter kör däremot på för fullt och tar gärna uppdrag under sommaren. Om du har behov av att hyra in en skicklig och erfaren socionomkonsult för att fylla en lucka i din verksamhet under semesterperioden kan vi hjälpa till.

Skickliga och självgående socionomkonsulter för bemanningsuppdrag i sommar

Våra konsulter är alla mycket erfarna socionomer som vi har handplockat för att de snabbt ska kunna komma igång i en ny position i en förvaltning. De kan förstärka din verksamhet exakt när du behöver det och deras långa erfarenhet gör att de är självgående från dag två.

Rätt konsult – till rätt uppdrag

Vårt jobb är att se till att du får en konsult som har både rätt kompetens och personlighet för att klara av just ditt uppdrag. Tack vare vår noggranna matchningsprocess kan vi matcha dina behov med våra konsulters erfarenhet och personlighet och alltid ge dig en konsult som passar.

Vi kan bland annat bistå med konsulter inom:

  • Socialsekreterare LSS

  • Socialsekreterare SOL

  • Socialsekreterare Vuxen/Missbruk

  • Socialsekreterare Ensamkommande

  • Socialsekreterare Ekonomiskt bistånd

Kontakta oss så löser vi dina behov

Börja gärna med att fylla i en intresseanmälan, eller kontakta någon av våra konsultchefer nedan så berättar vi mer om hur  vi kan matcha dina behov och önskemål med rätt konsult i sommar.