Lös semesterpusslet med CareOns sommarkonsulter

Äntligen börjar sommaren närma sig! För dig som chef är det därmed också hög tid att planera semesterschemat – både för dina kollegor och för dig själv. Om du behöver hjälp med att bemanna din verksamhet med skickliga och erfarna socionomer och chefer under sommaren kan vi hjälpa till.

Erfarna socionomkonsulter och interimschefer – handplockade för din verksamhet

Våra konsulter är alla mycket skickliga och erfarna socionomer, handplockade för att snabbt kunna sätta sig in i nya uppdrag och komma igång i en ny förvaltning. De kan förstärka din verksamhet exakt när du behöver det och deras långa erfarenhet gör att de är självgående från dag två.

Socialsekreterare och Chefer

Vi kan bland annat hjälpa dig med bemanning av följande tjänster:

  • Socialsekreterare Barn och Ungdom
  • Socialsekreterare LSS
  • Socialsekreterare SOL
  • Socialsekreterare Vuxen/Missbruk
  • Socialsekreterare Ensamkommande
  • Socialsekreterare Ekonomiskt bistånd
  • Interimschefer

Rätt konsult – till rätt uppdrag

Vårt jobb är att se till att du får en konsult som har både rätt kompetens och personlighet för att klara av just ditt uppdrag. Tack vare vår noggranna matchningsprocess kan vi matcha dina behov med våra konsulters erfarenhet och personlighet och alltid ge dig en konsult som passar.

Kontakta oss så löser vi din semesterbemanning!

Behöver du en socionomkonsult eller interimschef i sommar?