CareOn har öppet hela sommaren

Nu går många på semester, men här på CareOn har vi öppet hela sommaren. Våra konsulter finns till hands året runt och kan hjälpa till även i semestertider.

Våra socionomkonsulter och interimschefer kan hjälpa er hela sommaren

Om du behöver förstärka din verksamhet med skickliga och erfarna socionomer i sommar kan vi bistå med socialsekreterare inom bland annat BoU, LSS, SOL, Vuxen/Missbruk, ensamkommande och ekonomiskt bistånd. Vi har också en interimspool med mycket erfarna och kompetenta chefer som kan gå in och förstärka er verksamhet vid tillfälliga vakanser eller andra behov. Kontakta våra konsultchefer Nina Söderström och Amanda Hanna så berättar de mer om hur de kan hjälpa just er verksamhet i sommar. 

Socionomkonsult? Passa på att lägga in dig vår kandidatbank

Är du socionom och intresserad av att arbeta som konsult hos oss, kan du gärna passa på ansöka till vår konsultbank i sommar. Det tar bara ca 5 min att registrera dig och sedan kan vi enkelt matcha dig med uppdrag som passar dig profil framöver. Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss kan du läsa mer här. Du kan också ta reda på mer genom att prata med våra konsultchefer Nina Söderström och Amanda Hanna direkt.

Ha en jättefin sommar!☀️⛱️

PS: Ansök till vår kandidatbank här. Det tar bara 5 min!