CareOnDemands medarbetare stödjer flyktingkatastrofen! Nu uppmanar vi andra företag att också bidra!

Flyktingkatastrofen
Vi ville inte stå och titta på. Därför beslutade vi tidigt i höstas att skänka 5 kronor/konsulttimme till UNHCR/FN:s flyktingorgan och deras arbete för människor på flykt. Det var ett gemensamt beslut som vi tog på en konsultträff och initiativet kom från konsulterna själva. Tillsammans har vi arbetat ihop 50 000 kronor! Nu uppmanar vi andra företag och organisationer att också bidra till den humanitära katastrof som pågår i detta nu. 
Som stödföretag bidrar vi till UNHCR som arbetar ute i de områden som bäst behöver det. Pengarna går till att upprätthålla flyktingläger, till mat, filtar, rent vatten, skolpaket, sjukvård och mycket mer. 
Ett stort tack till alla anställda på CareOnDemand som har varit med och bidragit till att vi idag är ett stödföretag till UNHCR! Det här är möjligt tack vare er, den medmänsklighet ni visar samt er inställning till krisen!
Här har vi samlat några länkar som underlättar för dig att bli stödföretagare. Som stödföretagare kan du välja vad du vill bidra till. Du bestämmer själv.

 Fotobyline: UNHCR / Andrew McConnell