Allt detta får du som konsult hos CareOn

CareOns mål är att vara en riktigt bra arbetsgivare för konsulter på uppdrag. Vi gör allt för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb – och därmed också sova riktigt gott om natten. Här är tio skäl till varför våra konsulter trivs så bra hos oss:

1. BRA VILLKOR

Som konsult hos oss har du en trygg anställningsform med villkor som är anpassade efter dina individuella förutsättningar och uppdrag. Hos oss får du kollektivavtal, försäkringar och pension. Dessutom får du en bra lön.

2. TYDLIGA FÖRVÄNTNINGAR

För att du ska kunna göra ett bra jobb behöver du veta vad som förväntas av dig och ditt uppdrag. Vi är alltid noga med tydlighet i arbetsuppgifter, förutsättningar och förväntningar.

3. TID ATT GÖRA POSITIV SKILLNAD

Hos oss får du tid för det som är viktigt för just dig i ditt arbete. Du slipper många och långa arbetsmöten, internpolitik och ineffektiva arbetssätt och kan i stället fokusera på det som gör positiv skillnad för uppdragsgivare och klienter.

4. HÄNGIVNA KONSULTCHEFER

Hos oss får du en konsultchef som lyssnar, är närvarande och anstränger sig lite extra. Alla våra konsultchefer är väl insatta i frågor som rör konsultyrket och de branscher vi verkar inom. Vi ger dig den handledning och stöttning som du behöver för att klara uppdraget på bästa sätt. Hos CareOn får du en nära och personlig relation med din chef och vi besöker alltid dig på plats under uppdraget.

5. PRAKTISKT STÖD OCH SERVICE

Förutom stöd från din konsultchef får du också praktiskt stöd från vårt huvudkontor. Vi tar hand om allt från löneutbetalning till att ordna resor och boende. Du kan därför känna dig trygg att någon alltid för din talan och löser det praktiska så att du kan koncentrera dig på ditt uppdrag.

6. ÅTERKOPPLING

Vi vill att våra konsulter blir bekräftade för goda prestationer och därför är vi noga med att ge feedback både under och efter uppdragen. Återkopplingen blir även en viktig del för att utveckla oss själva och kvaliteten i våra uppdrag.

7. LIVSBALANS & HÄLSA

Att kunna erbjuda en sund balans mellan jobb och fritid är mycket viktigt för oss. Hos CareOn får du ett självständigt arbete med stor flexibilitet både i uppdrag och arbetsmiljö. Dessutom har du stora valmöjligheter att välja arbetsinsats och arbetstider utifrån din unika livssituation. Självklart erbjuder vi även friskvårdspeng.

8. UTVECKLING

Vi är bra på att skapa rätt matchningar mellan konsult och uppdrag så att både du som individ och vi som företag hela tiden kan fortsätta att utvecklas. Som konsult hos oss får du ett självständigt arbete där din arbetsgivare känner tillit för dig, din arbetsprestation och din individuella utveckling.