”Konsultlivet ger mig både frihet och gemenskap”

Anna Kristensson arbetade tidigare kommunalt, men tyckte att hon aldrig riktigt hann med det som var viktigt i jobbet. Dagarna kantades av möten, enhetsträffar och mycket stress med negativ stämning som följd. Hon längtade efter en friare vardag och blev nyfiken på konsultrollen.

– Jag fick ett seriöst intryck av CareOn direkt och det visade sig stämma. CareOn är en arbetsgivare som verkligen lyssnar in sina medarbetares behov och önskemål.

En mix av frihet och gemenskap

Anna upplever att hon har en stor frihet som konsult på CareOn. Hon har möjlighet att planera och lägga upp sina dagar som hon själv önskar och uppdragen är både varierande och stimulerande.

– För mig är det viktigt att kunna arbeta självständigt och effektivt utan att fastna i negativa företagskulturer, säger Anna och fortsätter:

– Konsultcheferna förstår vårt arbete och är väl insatta i frågor som rör socialt arbete. Allt detta gör att jag trivs och stannar kvar i företaget. Jag känner verkligen en stor trygghet för och lojalitet till CareOn som arbetsgivare och dessutom sover jag gott om natten när jag trivs så bra på jobbet.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT VARA SOCIONOMKONSULT?

1. Att jag kan jobba självständigt och effektivt.

2. Att jag har en bra chef som stöttar mig och hjälper mig att ta eventuella diskussioner med uppdragsgivare.

3. Att jag känner att jag har en rimlig arbetsbörda, att jag hinner med.