Varför ska du överväga att bli Socionomkonsult?

Det finns många anledningar till varför man vill bli konsult. Många överväger konsultrollen för den högre lönen men lika många väljer att bli konsult utifrån flexibilitet och fokus på klienterna. Att slippa delta på APT eller andra fasta möten som ofta tar mycket energi och tid från klienterna. Vi har flera konsultintervjuer som du hittar här https://careon.se/category/konsultintervjuer/ där många av våra konsulter har berättar sin historia.

CareOn erbjuder kompetenta konsulter inom socialförvaltning, vård och omsorg. Vi har över 20 års branscherfarenhet och vet hur man hittar rätt person till rätt uppdrag – oavsett om det gäller den offentliga eller den privata sektorn.
Med fokus på kvalitet och långsiktighet strävar vi efter att göra skillnad, varje dag.