Visste ni att våra konsulter ger oss 4,8 i betyg på Google?

Nedan kan du läsa en del av våra recensioner, vill du läsa alla i sin helhet? Googla oss!

“Jag har haft flera uppdrag via CareOn sedan 2017 då jag började som konsult. Faktiskt det företaget jag haft flest uppdrag för-både som underkonsult och anställd. Det har alltid varit enkelt att komma i kontakt med någon om man behövt det, det har t ex aldrig varit problem om jag behövt vara ledig på kort varsel. Det bästa har varit att jag kunnat ha samma konsultchef i stort sett hela tiden- det skapar trygghet och gör jobbet lättare. Rekommenderar varmt!!”

“Att vara konsult är mycket spännande och speciellt. Det finns situationer då det är viktigt med tydliga chefer som stöttar vid situationer då det ”blåser storm”. Sedan att det är bra anställningsvillkor är ingen nackdel. Jag har jobbat för CareOn sedan några år tillbaka och kan varmt rekommendera dem om du vill prova på att jobba som konsult. Du kommer inte bli besviken.”

“Det är mitt första jobb som konsult. Det har verkligen fungerat bra då man har ordnat allt praktiskt och gett snabb återkoppling vid funderingar och frågor.”

“Så nöjd med CareOn! Första uppdraget genom de och allt gick smidigt. Alltid nåbara och tillmötesgående. Ser fram emot framtida samarbeten!”

“Mitt första uppdrag med CareOn och jag är jättenöjd med allt. Väldigt trevliga konsultchefer och en hur bra löneadministratör som helst ❤️”

“Professionella och grymma konsultchefer. Mycket bra samarbete och bemötande. Lyssnar in konsultens behov och stöttar. Supernöjd med samarbetet med CareOn.”

“CareOn ger mig trygghet och bra arbetsvillkor i mina uppdrag. Enkla att samarbeta med samt suveräna på att återkoppla direkt vid frågor. 🌸”

“Kompetenta arbetsgivare som stöttar. Har redan rekommenderat till vänner och kommer göra igen.”

“Jag har jobbat åt Care On sedan 2014 och har alltid blivit trevligt bemött.”

“Mycket bra samarbete och kommunikation. Öppen dialog och känsla av trygghet, rekommenderas 😊”

“Trevliga och tillmötesgående och finns alltid till hands.”

“Fantastiskt ordnat med boende, jobb och bemötande”

“Engagerade och trevliga konsultchefer. Enkla att samarbeta med.”

“Endast goda erfarenheter av CareOn. Rekommenderas varmt ♥️”

“Engagerade och hjälpsamma kunsultchefer!”