Vuxenhandläggare med inriktning missbruk för konsultuppdrag

Är du en erfaren vuxenhandläggare? Då vill vi gärna ha kontakt med dig för att diskutera möjliga konsultuppdrag runt om i  Sverige. Vi söker nu löpande efter socionomkonsulter som kan veckopendla och som har aktuell erfarenhet av att handlägga vuxenärenden med inriktning missbruk.

Socionomkonsult och vuxenhandläggare som kan veckopendla?! Perfekt – då är det just dig vi söker!

Uppdragen sker ute på plats hos uppdragsgivaren och våra uppdrag finns över hela landet, vilket gör att det är en stor fördel om du har möjlighet att resa och vara borta från din hemort under arbetsveckan.

Du behöver ha:

  • Aktuell, flerårig erfarenhet av att handlägga vuxenärenden med inriktning missbruk
  • Gärna erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Socionomexamen
  • Möjlighet att veckopendla
  • B-körkort

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer

CareOns mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomkonsulter. Vi gör allt för att erbjuda dig riktigt bra villkor och uppdrag. Som konsult hos oss vill vi kunna ge dig rätt förutsättningar för att lyckas göra ett bra jobb och samtidigt uppnå balans och harmoni i livet för övrigt. Vi brinner för det vi gör och strävar efter att alltid göra våra uppdragsgivare och deras klinter riktigt nöjda. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss på CareOn kan du gärna titta på filmen här nedan och läsa mer om vårt konsulterbjudande här.

Intresserad av att arbeta som vuxenhandläggare hos oss? Hör av dig till Maria idag!

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig direkt till vår rekryterare Maria Gulwer om du är ledig för uppdrag eller om du bara vill veta mer. Du kan kontakta Maria på telefon 0705 791 433 eller via epost maria.gulwer@careon.se.

Maria Gulwer, rekryterare CareOn

CareOn är ett konsultföretag inriktat på socialt arbete. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter gjort positiv skillnad för våra uppdragsgivare genom att förstärka och utveckla deras verksamheter. Vår vision är att bidra till ett Sverige som med hjälp av fungerande socialförvaltningar och ett framgångsrikt socialt arbete tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Vi strävar också efter att vara landets bästa arbetsgivare för konsulter inom socialt arbete. Läs gärna mer om vår vision och vår avsiktsförklaring här.