Arbeta hos oss

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS FÖR SOCIONOMKONSULTER

Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Vi tror på att ta ett gemensamt ansvar för Sverige. Vi vill bidra till ett samhälle som tar hand om sina invånare och är hållbart för framtida generationer. Ända sedan år 2000 har våra engagerade och erfarna konsulter förstärkt och utvecklat det sociala arbetet och gjort positiv skillnad i Sverige. Det tänker vi fortsätta med. Och vi hoppas att du vill vara med på vår resa.

För dig som vill göra positiv skillnad på dagen – och sova gott om natten

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss får du rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra arbete och därmed även sova gott om natten. Exakt vad just du behöver för att må bra och utvecklas i ditt arbete, kan bara du veta. För att vi ska kunna möta dina behov och önskningar med passande villkor och uppdrag, är vi därför väldigt nyfikna på vad just du behöver för att sova riktigt gott. Hör gärna av dig till någon av våra konsultchefer eller rekryterare, så pratar vi mer om vad vi kan göra för din karriär och din nattsömn.

Registrera dig i vår kandidatbank idag!

Vi får ständigt in intressanta och spännande uppdrag för kvalificerade och erfarna socialarbetare. Är du intresserad av att bli en av oss, kan du registrera dig direkt i vår kandidatbank.  Du kan också välja att registrera dig senare genom att följa länken här nere. Genom att du finns tillgänglig i vår kandidatbank blir det enkelt för oss att kontakta dig om vi får in ett uppdrag som stämmer in på din profil.

ANSÖK NU – DET TAR BARA 5 MINUTER! 

Vill du att vi skickar en länk som du kan använda för att registrera dig senare? Klicka här

”Därför vågade jag byta jobb"

Det var svårt. Det erkänner jag. Att bryta upp från invanda mönster och rutiner kräver mod. Men jag lockades av allt jag hade att vinna på att bryta upp och göra någonting annat. Så jag vände på steken. Vad skulle hända om jag lyckades med jobbet och om det blev så som jag ville ha det?
Läs Lena Ramsheds berättelse här.

Att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande

Högre lön och möjligheten att sätta sin egen prägel på yrket var avgörande när Ingrid Nilsson tog steget in i konsultlivet. Som konsult står hon fri från interna processer och arbetar självständigt i uppdragen.
– Jag söker variation och möjligheten att ständigt lära mig nytt – det är mina drivkrafter, säger hon.

Läs hela intervjun med Ingrid här.