Vad säger våra uppdragsgivare?

Varje år hjälper vi uppdragsgivare över hela Sverige. Här kan du läsa om några av dem och vad de tycker att vi gör bra. Vill du ha personliga referenser är det bara att kontakta oss, så ordnar vi det. 

"Vi behövde snabbt fylla luckor med rätt kompetens"

Karin Ahrle, utvecklingsledare för vård- och omsorgsenheten i Gullspångs kommun, anlitade CareOn när hennes enhet plötsligt tappade nyckelpersoner och stod utan viktig personal. Läs mer här.
 

"Vi behövde akut få in en specialist"

Under våren 2020 var vårdcentralen väldigt sårbar, vi hade ett överflöde av patienter och våra läkare hann inte med, vi behövde snabbt få in en specialist som kunde komma in och hjälpa till.CareOn kunde snabbt hjälpa oss med rätt kompetens på plats. Läs mer här

"Vi behövde hjälp med att leda vår personal i positiv riktning"

I tider av högt tryck och uppsägningar tog Lysekils kommun hjälp av två konsulter från CareOn. Situationen krävde chefer som snabbt kunde rycka in och CareOn var på plats redan efter ett par dagar. Läs mer här.

"Vi behövde hjälp med att rita om hela vår organisation"

När Bollebygd kommun behövde lösa ett extremt läge anlitade de en interimschef från CareOn som hade kompetensen att rita om hela kartan. Resultatet blev en rättssäker, stabil och tydlig organisation . Läs mer här.

"Vi behövde någon som kunde arbeta under hårt tryck."

En kommun behövde hjälp i ett barnavårdsärende och kontaktade oss. – Tillsammans och med en stor dos flexibilitet och tålamod från CareOn:s sida, löste vi situationen, säger verksamhetschefen för IFO i kommunen. Läs mer här  

"Vi behövde en stark person till ett komplext ärende"

En sydsvensk kommun behövde en mycket erfaren barnavårdsutredare och kontaktade oss. – Vi behövde en stark person som kunde klara av ett mycket komplext ärende i en svårtillgänglig del av landet. CareOn försåg oss med en konsult med rätt erfarenhet och rätt personlighet, säger verksamhetschefen.Läs mer här

"Vi behövde en mycket kvalificerad person"

Kommunen behövde en konsult som var kvalificerad nog att ta över ett ärende där det förekommit hot och våld mot personalen. – Konsulten som kom till oss var kvalificerad och kunde på ett briljant sätt hitta rätt i samtalet med klient, säger Eva Strömberg, enhetschef för vuxenenheten. Läs mer här.

"Vi behövde avlastning av en självgående handläggare"

En mellansvensk kommun var i behov av en socialsekreterare till ett missbruksärende och kontaktade oss på CareOn. Låt oss höra IFO-chefen i kommunen berätta om hur rätt konsultrekrytering blev nyckeln till avlastning. Läs mer här

Vad behöver din verksamhet hjälp med?

På den här sidan kan du läsa om några av de uppdag som vi genomfört hittills. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan göra för just dig och din verksamhet. Våra uppdragsgivares behov ser olika ut och våra konsulter kan lösa både akuta och långsiktiga utmaningar. Därför har vi också flera olika tjänster att erbjuda. Läs gärna mer om dem här.